Убави зборови


210 ден

Шифра: 1547
Издавач: Просветно дело

Ова е збирка на јужнословенската поезија, која што содржи голем број на песни од ралични автори, како Видое Подгорец, Славко Југ, Петре М. Андреевски и други.
„Убави зборови” е задолжителна лектира во петто одделение.

SKU: 1547 Категорија
Тежина 0,200 g