Перфоратор до 10 листа, Каза


165 ден

Споредба

Шифра: 8662
Производител: Каза Турција
Увозник: Тримакс
Метален перфоратор до 10 листа. Дијаметар на направените дупчиња 5,5мм, а растојанието меѓу нив е 80мм.

Категорија
Тежина 0,200 g