Песни за секое дете


150 ден

Споредба

Издавач: Тримакс
Автор: Јадранка Клисарова
Година на издавање: 2019
ИСБН: 608204274-3
Број на страни: 56
Корица: Мека
Опис:

Во песните преку одбрани стихови се обидов
да ја прикажам желбата за безбедно детство,
да ги истакнам убавината и дарот од природата,
љубов и почит кон најблиските
членови на семејството, љубов кон книгата и на крај
ја искажав љубовта кон родината низ детските очи.
Да се навлезе во детскиот свет, воопшто не е едноставно,
затоа што детскиот свет е бескрајно поле од шарени бои, идеи, игри, фантазии…

SKU: 382 Категорија
Тежина 0,150 g