, ,

Волшебниот извор


295 ден

Шифра: 11423
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2021
Автор: Јадранка Клисарова

Опис:

Книгата претставува збирка современи бајки за деца и се состои од 7 бајки, кои се А4 формат тврд повез.
Секој од нас пораснал со најубавите бајки кои ни раскажуваа нашите родители. Преку бајките сакаме да им го исполниме детството на децата со прекрасни приказни. Книгата е поддржана и финансирана од Министерството за култура како проект за 2021 година.