,

Пластелин Eskolorio 10 бои


100 ден

Споредба

Шифра: 9524

Пластелин Eskolorio 10 бои, мек, лесен за работа, нетоксичен, јаки бои, боите лесно се мешаат, не се суши на воздух.

SKU: 9542 Категории ,
Тежина 0,300 g