Пластелин Гранд Fiorello 12 бои


110 ден

Шифра: 4305
Производител: KW Trade, Полска
Увозник: Тримакс
Пакување од 12 различни и јаки бои, мек и лесен за работа.
Секоја ролна со пластелин тежи по 16гр(+/-3гр.)

Категорија
Тежина 0,200 g