Плеј до креативен сет 41043


165 ден

Споредба

Шифра: 12948
Земја на потекло: Украина

Сетот содржи плеј до пластелини и двострани карти. На едната страна од картите се едукативни игри: кој и каде е скриен, пронајди го патот, најди 5 разлики и погоди ја бојата. Од другата страна, потребно е да се заврши сликата со пластелинот – со прстите направете топчиња залепете на празнините.
Игрите во овој сет го подобруваат размислувањето, имагинацијата, упорноста, точноста, креативноста на детето, се формираат естетски чувства, и се развиват вештините за моделирање.

SKU: 12948 Категорија
Тежина 0,600 g