Посетителски стол – Флоренс


7.450 ден

Споредба

до 100кг.
Хромирани Елементи
TÜV Сертификат
2 Години Гаранција

Посетителски стол Флоренс карактеристики:

Елегантна метална хромирана основа
Потпирачка од еластична мрежа
Широка седалка тапацирана со
висококвалитетно платно
Пластични потпирачи за раце
Заштитници на ногарките за заштита
на подот
Лумбална Потпора за грбот
ДИМЕНЗИИ [ ВхШхД ] : 96х60х56 cm
Длабочина на седалката: 47 cm
Висина на седалката од земја: 46 cm
Должина на потпирачката: 50 cm

SKU: 15145 Категорија