Посетителски стол – Монра


6.290 ден

Споредба

до 120кг.
Хромирани Елементи
TÜV Сертификат
2 Години Гаранција

Посетителски стол Монра карактеристики:

Модерен конференциски стол со хромирана основа
Мрежаста потпирачка за грб со лумбална потпора
Подлактици обложени со црна пластика
Седалка тапацирана со црно платно
Максимална тежина на корисникот до 120кг.

SKU: 14968 Категорија