Повикај го Ромео


420 ден

Споредба

Издавач: Култура

Година на издавање: 2012

Автор: Александра Потер

Наслов на оригиналот: Calling Romeo

Јазик на оригиналот: англиски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 330

Корица: мека

 

Што е најлошото нешто што може да ви се случи на Денот на заљубените? Да ве откачи долгогодишниот дечко? Да морате вечерта да ја поминете сами? Идиот во спортски автомобил да ве испрска со вода од вирче? Кога сето ова ќе се случи, Џулиет ќе помисли дека нејзиниот љубовен живот не може да биде полош. Меѓутоа, таа и не се сомнева дека работите наскоро ќе станат многу покомпликувани…

Категорија