Работен стол – Хокер


4.150 ден

Споредба

Максимална тежина до
120 кг.
 ЕВРОПСКИ
СЕРТИФИКАТ TÜV

Работен стол Нор карактеристики:

Табуретка во црна кожа
Гасен механизам/
амортизер
Полипропеленова
основа