Работен стол – Лабор


3.450 ден

Споредба

Табуретка во црна кожа
Гасен механизам/амортизер
Полипропеленова основа
Макс. тежина до 120 кг.
ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV