Канцелариски стол – Амбра


33.500 ден

Споредба

Multiblock Механизам
Ергономска Конструкциjа
Уникатен Дизаjн
Алуминиумски Елементи
до 130кг.
2 Години Гаранција

Канцелариски стол Амбра карактеристики:

Столот Ambra се карактеризира со иновативен дизајн и сет од функции
за бескомпромисно чувство на удобност. Проектран е така што тој се
приспособува на вашето тело, а не обратно. Седалката и потпирачката
се карактеризираат со ергономична 3D форма за исклучителен комфорт.
Потпирачот за грб е прилагодлив по висина. Со едноставно
притискање со двата палеца на напред и го придвижувате нагоре
или надолу.
Потпирачите за раце можете да ги прилагодите на висината
која ви одговара како и да го подесите нивниот агол. Исто така и
потпирачот за глава можете за неколку секунди да го подесите според
вашите потреби, со притискање на двата палеца и поместување нагоре
или надолу. Освен ергономичната форма, потпирачката за грб е опремена
и со прилагодлива лумбална потпора која обезбедува правилна позиција на
рбетот.
За секој елемент на столот почнувајки од алуминиумската основа до потпирачот за глава се
користени само првокласни материјали што е гаранција за долготрајна употреба. Удобната
ергономична седалка е изработена од висококвалитетен текстил кој се одликува со
исклучителна мекост и издржливост.
За лицето на потлирачката и потпирачот за грб е употребена густа,
еластична и исклучително квалитетна мрежа која обезбедува
циркулација на воздухот и го спречува потењето дури и при долго седење