Регистратор Premium EASY, А4, во боја 80мм


155 ден

Споредба

Регистратор од брендот Premium EASY, А4 80мм широк, достапен во неколку бои:

(15153) црвена, (15156) зелена, (15154) сина,и (15155) жолта.

Димензии: 80x290x320мм.

SKU: 15153,15156,15154,15155 Категорија
Тежина 5 g