Регистратор Premium, А4, во боја 80мм


210 ден

Споредба

Регистратор од брендот Premium, А4 80мм широк, достапен во повеќе бои:

црна, црвена зелена, сина, розов, жолта, виолетова и циклама.

Димензии: 80x290x320мм.

Тежина 5 g