Сет острилка и гума Stylex

Availability:

Нема на залиха


155 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3851
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Сет острилка и гума во форма на маче. Острилката е метална и дупла за потенки и подебели моливи и боички и има резервоарче за отпадокот. Во посебен дел се наоѓа гума во форма на шепа од маче.

Тежина 0,050 g