Шестар метален Stylex


170 ден

Споредба

Шифра: 3824
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Училишен шестар со резервни мини. Сетот е достапен во три бои: светло зелена, розева, и сина.

Категорија
Тежина 0,0500 g