Шестар Гранд во боја GR-C102


155 ден

Споредба

Шифра: 1010
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Метален шестар со прилагодлив држач за графитот (мината).
Должина на шестарот 121мм.
Спакуван во пластично кутивче во кое има и резервна мина за шестарот.

Категорија
Тежина 0,100 g