Што би правел јас без тебе

Availability:

Нема на залиха


199 ден

Нема на залиха

Споредба

Габриел во животот има двајца мажи – првата љубов и таткото. Едниот од нив е угледен полицаец, а вториот е познат крадец. Со игра на судбината, обајцата одамна исчезнаа без трага, оставајќи голема празнина во нејзиното срце. Еден ден, и тоа во исто време, тие ненадејно се враќаат во нејзиниот живот. Тие двајцата се познаваат, а во исто време толку се мразат што се подготвени на борба до смрт…

Категорија
Тежина 0,300 g