, , ,

Скопје Атлас Водич


200 ден

Споредба

Шифра: 50
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2012
Наслов на оригиналот: Скопје Атлас Водич
Јазик на оригиналот: македонски
Димензии: 24 x 16 см
Размер: 1 : 10 000
Број на страни: 49
ISBN: 998994050-9
Корица: мека
Издание: Четврто

Во овој атлас имате можност да видите детални карти од Скопје со приказ на: населби, улици по назив и број, објекти. Погоден е за брзо и лесно лоцирање низ скопските улици со детални карти, индекс на улици, поважни телефони, поважни објекти. Наменет за полесно снаоѓање во секојдневниот метеж низ Скопје, како и специјализирани потреби на такси службите, сервисери, инкасатори, јавни служби, ученици студенти итн. Димензиите на водичот се 24 x 16 см, и има 49 страници. 4 издание.

Тежина 0,350 g