Сложувалка карта на Македонија

Availability:

Нема на залиха


100 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 1642
Издавач: Тримакс
Димензија: 290х210 мм.
Димензии на едно парче: 60*31 мм
Опис:

Сложувалка карта на Македонија

Тежина 0,200 g