Сложувалка Спортски активности

Availability:

Нема на залиха


135 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3234
Едукативна картонска сложувалка Спортски активности.
Димензија на парче: 250ммх175мм.

Сложувалка со 24 пар. 3+

Тежина 0,1 g