Издавач: Тримакс
Димензии: 22х16 см.
Печатени на квалитетна 300 гр. хартија, сјајна од надворешната страна, мат од внатрешната страна.

Свадбена честитка дупла, со бело плико, спакувана во ќесичка.

Тежина 0,5 g