Темперни бои 1/6 Полска


165 ден

Шифра: 2047
Производител: KW Trade
Увозник: Тримакс
Пакувањето содржи 6 кантички со темперни бои, јаки бои,лесно се перат и не се токсични.
Секоја кантичка тежи по 20мл.

Шифра: 2047 Категорија:
Тежина 0.150 g