Тенкоминци сет со мини Stylex

Availability:

Нема на залиха


125 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3536
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Сет моливи тенкоминци 0,5 и 0,7 дебелина на мина, со 2 паковања резервни мини. Мините се ХБ и со дебелина од 0,5 и 0,7 мм.

Тежина 0,100 g