Точка на кулминација


390 ден

Споредба

Шифра: 5668
Издавач: Сакам Книги
Година на издавање: 2018
Автор: Памела Клер

Службеното патување на новинарката Натали Беноа се претвора во пекол во моментот кога мексикански картел ги убива речиси сите нејзини колеги во автобусот и ја зема неа како заложник. Една клаустофобична девојка пикната во багажот како животно, а потоа затворена во напуштена куќа среде пустина во туѓа земја. Пеколот на Зак Мекбрајд почнува многу порано од оној на Натали. Во истотодувло со денови го измачуваат овој маршал, бивш војник, синоним за храброст. За Натали – тој е само глас кој ќе прозбори од мракот во ќелијата до неа… и нејзина последна надеж да остане жива. Една жена со силна воља за живот. Еден маж одлучен да ја врати дома жива макар и по цена на сопствениот живот. Едно бегство низ морничавата пустина. Една љубов која почнува да гори таму каде што останало само пепел.

Категорија
Тежина 0,500 g