-15%

Врати ми се


204 ден 240 ден

Споредба

шифра: 5702
Издавач: Топер
Година на издавање: 2011
Автор: Гијом Мисо
Наслов на оригиналот: Je Reviens te chercher
Јазик на оригиналот: француски
Јазик на превод: македонски
Број на страни: 320

Ова е најважниот ден во Итановиот живот. Денес жената која отсекогаш ја љубел се мажи за друг човек. Денес ќе им се даде нова прилика. Итан има неверојатни дваесет и четири часа да го промени целиот живот, или засекогаш да го изгуби.

SKU: 5702 Категорија
Тежина 0,300 g