Убавите девојки танцуваат


440 ден

Шифра: 6451
Издавач: Книгохоличари
Автор:  Кајли Брант
Јазик на преводот: македонски
Корица: мека

Келси беше 14 годишно девојче кое исчезна пред 7 години – се претпоставува дека е мртва. Последиците од исчезнувањето за семејството на Келси беа: рингишпил на ужаси кои резултираа со колекција на апчиња во боја на виножито.
После 7 години исчезна уште едно девојче. Друго семејство претрпува лична трагедија од која раните не исчезнуваат – загубата беше фингиран ѕвер што можеше да проголта цела личност. Агентот Марк води паралелна истрага за животот на двете девојчиња, која открива индиции за една вистина потемна и од мрак – Постоеше ли казна полоша и од смртта?

Шифра: 6451 Категорија:
Тежина 0.2 g