-35%

Велигденско пакетче


299 ден 459 ден

Шифра: 11253
Производител: Тримакс
Година на подготовка: 2021
Подарете забавно велигденско пакетче. Според традицијата на нашиот народ за Велигден се купуваат подароци за најмалите. Со подарок се слави доаѓањето на големиот и свет празник и воедно се слави раѓањето на пролетта.

Содржина:

 • Хартија за квилинг,
 • Велигденска честитка,
 • Крафт топчиња пом-пом,
 • Сет декоративен шаблон,
 • Едукативен крафт очиња,
 • Лепак со светки 1/3,
 • Мала боенка,
 • Дизајнирана хартија,
 • Дрвени бои мали,
 • Селотејп декоративен,
 • Декоративна хартија – ева пена,
 • Метро
Шифра: 11253 Категорија:
Тежина 0.5 g