Во еден момент

Availability:

Нема на залиха


240 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Топер

Година на издавање: 2016

Автор: Гијом Мисо

Јазик на оригиналот: француски

Наслов на оригиналот: L’instant present

Јазик на преводот: македонски

Број на страни: 298

ISBN: 9786082084640

 

Лиза и Артур можат да се видат само еднаш годишно. Тој целиот живот го поминува барајќи ја… А таа својот чекајќи го… Лиза сонува за тоа да стане актерка. За да ги плати студиите, работи како келнерка во еден бар на Менхетн. Една вечер таму го запознава младиот доктор, Артур Костело и нејзиниот живот се менува од корен. Артур ќе направи се за да ја освои Лиза. Во градот полн со неочекувани пречки, на сите начини ќе се обиде да дојде до неа. Но, Артур не е обичен маж – тој на Лиза и ја открива вистината што го спречува да создава иднина со неа : неверојатна, a пореална и од самиот живот. Во Њујорк каков што се уште не сте го запознале, Артур и Лиза ќе мораат да ги обединат своите сили за да побегнат од стапицата пострашна и од најлошиот непријател: времето…

Категорија
Тежина 0,300 g