Збирка задачи со вежби и активности по математика за трето одделение


350 ден

Споредба

Шифра: 16250
Издавач: Тримакс
Автори: Татјана Атанасовска-Пачемска, Валдета Алија, Добри Јовевски.

Оваа Збирка задачи со вежби и активности по предметот „Математика“ за трето
одделение е изработена според новата наставна програма донесена од Бирото за развој
на образование на Република Северна Македонија.

Збирката претставува современо дидактичко помагало кое целосно го следи концептот на
учебникот. Содржините претставени во збирката ќе им помогнат на учениците во
надополнување и утврдување на стекнатите знаења, а воедно ќе ги поттикнат активно да
се вклучат во наставниот процес.

SKU: 16250 Категорија