Збирка задачи со вежби и активности по математика за второ одделение


270 ден

Споредба

Шифра: 15766
Издавач: Тримакс
Автори: Татјана Атанасовска-Пачемска, Валдета Алија, Добри Јовевски.

Оваа Збирка задачи со вежби и активности по предметот „Математика“ за второ
одделение е изработена според новата наставна програма донесена од Бирото за развој
на образование на Република Северна Македонија.

Збирката претставува современо дидактичко помагало кое целосно го следи концептот на
учебникот. Содржините претставени во збирката ќе им помогнат на учениците во
надополнување и утврдување на стекнатите знаења, а воедно ќе ги поттикнат активно да
се вклучат во наставниот процес.

SKU: 15766 Категорија