А потоа…


240 ден

Споредба

Издавач: Топер

Година на издавање: 2009

Автор: Гијом Мисо

Наслов на оригиналот: Et Apres…

Јазик на оригиналот: француски

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 342

Корица: мека

 

Како осумгодишно момче, Нејтан, кој во еден момент е мртов, помина низ светлинскиот тунел. Скокнувајќи во езерото за да спеси едно девојче, тој се удави. Престанок на работата на срцето, клиничка смрт… А потоа, повторно, живот.

Категорија
Тежина 0,300 g