, , ,

АМАНЕТ – Достоинство Бранители Чест Татковина

Availability:

Нема на залиха


99 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2010

Автор: Тони Ангелески

Наслов на оригиналот: АМАНЕТ – Достоинство Бранители Чест Татковина

Јазик на оригиналот: македонски

Број на страни:

ISBN: 608204067-8

Издание: прво

Корица: мека

 

Краток приказ, опис на настаните кои се случија во Република Македонија во текот на 2001 година, како и во периодот пред и по завршувањето на она што едни го нарекуваа војна, други вооружен конфликт, а некои борба за човекови права. Во книгава се споменати само случувањата кои преку медиумите или на друг начин им беа достапни на граѓаните и на пошироката јавност.

Тежина 0,300 g