, ,

Анатомски атлас – Човековото тело


330 ден

Споредба

Шифра:8097
Издавач: Тримакс
Автори: Цветанка Малческа, Елизабета Анѓелова
Година на издавање: 2016
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 48
Корица: тврда

Овој анатомски атлас / енциклопедија е еден вид школско помагало по предметот биологија, наменет за учениците од основното, па и средното образование. Во него е обработена анатомијата на човечките системи, со голем број на слики и интересни факти за човечкото тело.

Тежина 0,850 g