Архивски ормар/фиокар CR 1252 J


12.290 ден

Споредба

Уникатна Брава
Место за етикета со име
0,6mm челичен лим
3 Години Гаранција

Архивски ормар/фиокар CR 1252J карактеристики:

Додатоци за складирање на висечки папки
Широк размер со што се овозможува складирање на документи во 2 редици
Специјален механизам за безбедно користење кој не дозволува отварање на повеќе фиоки одеднаш со што се обезбедува стабилноста и се спречува превртување на шкафот
Брава со централно заклучување на фиоките
Место за етикета на секоја фиока
Челичен лим со дебелина 0.6mm
Уникатна брава со 2 клуча