Архивски ормар CR 1272 KM


20.300 ден

Споредба

Метален дводелен шкаф
Горна половина со стаклени врати
поделена на 3 дела
Долна половина со метални врати
поделена на два дела
Горниот и долниот дел имаат одделни
брави и клучеви
Погоден за канцеларии, ординации,
работилници
Челичен лим со дебелина 0.6mm
Уникатна брава со 2 клуча
Димензии (mm) 900 x 400 x 1850