Астролошки патоказ

Availability:

Нема на залиха


525 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: м-р Зоран Крстевски

Година на издавање: 2008

Автор: м-р Зоран Крстевски

Наслов на оригиналот: Астролошки патоказ

Јазик на оригиналот: македонски

Број на страни: 304

Корица: мека

 

Секој се раѓа со конкретна психофизичка структурираност и со одредена духовна мисија, кои можат да бидат согледани преку суштинските начела на сопствениот зодијачки знак, а потоа и преку анализата на целосната натална карта.

Категорија
Тежина 0,500 g