Бел лепак хоби 100 мл Stylex

Availability:

Нема на залиха


95 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3382
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс
Повеќенаменски бел лепак во шишенце од 100 мл. за дрво, плута, кожа, стиропор, филц, картон, хартија и сл.

Тежина 0,100 g