Деца – Иво Андриќ


180 ден

Споредба

Шифра: 1960
Издавач: Просветно дело
Автор: Иво Андриќ

Со збирката раскази Деца, Андриќ навлегува во светот на децата, детството, детските игри и палавости, но и во светот на детските желби, грижи и болки…

SKU: 1960 Категорија
Тежина 0,200 g