-10%

Чорбаџи Теодос – Васил Иљоски


225 ден 250 ден

Споредба

Издавач: Просветно дело

Автор: Васил Иљоски

 

Чорбаџи Теодос е драма која се случува во Скопје, во турско време, еден есенски ден пред на пладне.

SKU: 891 Категорија
Тежина 0,200 g