-20%
, , ,

Детски Атлас на Светот


199 ден 249 ден

Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2015
Наслов на оргиналот: Детски Атлас на Светот
Автори: Анита Милевска
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 50
ISBN: 608204177 1
Корица: тврда
Патувајте низ светот од Азија за Америка, од Европа до Африка, од Австралија до Северниот и Јужниот пол. Запознајте ги животните, видете го растителниот свет, посетете ги важните туристички атракции. Со овој географски атлас, децата се запознаваат на забавен начин со светот околу вас. Атласот на 48 страници содржи тематски карти на континентите, со богати илустрации на животински, растителен свет, туристички локации итн.

Тежина 0.850 kg