, ,

Човековото тело – анатомски атлас тврд повез


350 ден

Шифра:8519
Издавач: Тримакс
Автори: Цветанка Малческа, Ристе Шурбески
Година на издавање: 2021
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 48
Корица: тврда

Овој анатомски атлас / енциклопедија е еден вид школско помагало по предметот биологија, наменет за учениците од основното, па и средното образование. Во него е обработена анатомијата на човечките системи, со голем број на слики и интересни факти за човечкото тело.

Тежина 0,200 g