,

Дрвени бои Eskolorio 1/12

Availability:

Нема на залиха


110 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3003
Пакувањето содржи 12 живописни боички, кои лесно се острат и не се токсични.

 

 

Тежина 0,200 g