Дрвени бои Yalong Дуо

Availability:

Нема на залиха


125 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 2054

Дрвени бои Yalong, 1/12 двострани триаголнести боички кои лесно се острат. Една боица е златна и сребрена.

SKU: 2054 Категорија
Тежина 0,100 g