Дрвени бои Yalong Дуо


135 ден

Споредба

Шифра: 2307

Дрвени бои Yalong Дуо, пакување од 12 двострани триаголнести боички кои лесно се острат. Една боичка е златна и сребрена.

SKU: 2307 Категорија
Тежина 0,100 g