Перфоратор до 10 листа, Полска


125 ден

Шифра: 8263
Производител: KW Trade Полска
Увозник: Тримакс
Метален перфоратор до 10 листа. Дијаметар на направените дупчиња 6мм, а растојанието меѓу нив е 80мм.

Категорија:
Тежина 0.200 g