Едукативна магнетна игра – Фарма


550 ден

Шифра: 11398

Едукативна игра спакувана во кутија. Во внатрешната страна на капакот да има магнетна подлога на која ќе се прикачуваат магнетни форми кои се во вид на животни, растенија и возила на фарма. Сет од 40 парчиња.

Шифра: 11398 Категорија:
Тежина 0.500 g