Едукативна магнетна игра – Годишни времиња

Availability:

Нема на залиха


550 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11401

Едукативна игра спакувана во кутија. Во внатрешната страна на капакот да има магнетна подлога со слики на годишни времиња, на кои ќе се прикачуваат магнетни форми кои се соодветни на годишното време. Сет од минимум 56 парчиња.

SKU: 11401 Категорија
Тежина 0,500 g