Едукативна магнетна игра – Математика

Availability:

Нема на залиха


550 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11402

Едукативна игра спакувана во кутија. Во внатрешната страна на капакот да има бела магнетна подлога, на која ќе се прикачуваат магнетни форми кои се во вид на броеви, рачиња и картички со точки, кои помагаат при математички операции. Сет од минимум 58 парчиња.

SKU: 11402 Категорија
Тежина 0,500 g